‘Maand van de stem’ bij Oude Bavo Cantorij

 In Nieuws

De zomervakantie is voorbij, overal beginnen de raderen weer te draaien, ook in de kerk. Heb je zin in een muzikale start van het seizoen? Kom dan zingen in de Oude Bavo Cantorij, het koor van wijkgemeente Centrum! Er is nu een mooie september-actie om eens te kijken of het iets voor je is!

Drie avonden zingen onder leiding van een echte zangcoach, Harm Huson. Harm leert je hoe je je stem optimaal kunt gebruiken en studeert een aantal eenvoudige liederen met het koor in, o.a. uit de bundel van Taizé. Als het lukt misschien ook nog wel een Engels koorstuk. Alles wordt tijdens de startzondag-viering op zondag 29 september in de Grote of St.-Bavokerk uitgevoerd.

Ben je sopraan, alt, tenor of bas, of weet je het niet: iedereen is welkom. Alles is laagdrempelig, ook voor mensen met weinig zangervaring. En: deelname is gratis, de cantorij biedt je dit aan!
Harm Huson heeft als koorzanger veel ervaring opgedaan in verschillende professionele koren zoals de Nederlandse Bachvereniging en het Amsterdam Baroque Choir, en is als cantor-dirigent in de omgeving van Haarlem actief in de liturgische muziek. Ook is hij zangdocent bij de kinderkoren van Nieuw Vocaal Amsterdam. Op de repetitieavonden zal Harm tijd maken voor vragen over stembereik (ben ik een tenor of bas, alt of sopraan?) en voor individuele stem-tips.
 
Praktische informatie
Data: donderdag 5, 16 en 26 september
Tijd: 20.00 – 22.00 uur
Locatie: Grote of St.-Bavokerk
 
Op startzondag (29 september) is een laatste repetitie om 8.45 uur, voordat om 10.00 uur de kerkdienst start. Ds. Willemijn van Dijk-Heij leidt de dienst. Organist Anton Pauw begeleidt het koor op het Müller-orgel.
 
Aanmelden of meer informatie
Diane Vonk | voorzitter OBC | oudebavocantorij@gmail.com
Anton Pauw | dirigent OBC | 06 – 15 37 83 74
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Typ uw zoekwoord en druk op Enter