Regenboogviering | ZO 15 september

 In Nieuws

Voor het eerst wordt het Queer Festival Haarlem en de Pride Haarlem afgesloten met een gezamenlijke Regenboogviering in de Grote of St.-Bavokerk. De gezamenlijkheid en veiligheid die we tijdens het festival en de pride als Haarlemmers met elkaar creëren, willen we voortzetten in een gezamenlijke viering in de Grote of St.-Bavokerk op zondag 15 september.

Met deze bijeenkomst willen we diversiteit vieren als rijkdom. Dat lukt alleen samen. Kom daarom ook!

Luister in de viering naar persoonlijke verhalen en gedichten van stadsgenoten en naar het Haarlems Studenten Koor (HSK) o.l.v. Reyer Ploeg. Veelkleurigheid en (seksuele en gender) diversiteit staan daarbij centraal staan. Iedereen mag zichzelf zijn.

Peacing Together is een slinger die is ontstaan gedurende eerdere activiteiten en die ook na de Regenboogviering haar weg zal vinden in de Vredesweek die volgt. Voorafgaand aan en tijdens de viering wordt er verder gewerkt aan dit kunstwerk. Ook jij kunt hieraan bijdragen met tekst, vorm en kleur. De inloop is daarom al een half uur vroeger (14.30u).

De Regenboogviering is een initiatief van Haarlemse Kerken en wordt samen met de Regenboogpartners georganiseerd. Met dank aan Haarlem Town Queers, Antidiscriminatiebureau Kennemerland, de Protestantse Gemeente Haarlem en de Antonius Gemeenschap.

De viering is in het Nederlands.

ZO 15 september | 15.00 uur | Inloop vanaf 14.30 uur
Grote of St.-Bavokerk | Grote Markt 22
Toegang gratis

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Typ uw zoekwoord en druk op Enter